Navigare


 Publicatii online


 Mergi la forum

annhelps - wiki   

Instalator Bucuresti

Cristi | Publicat pe dum Feb 25, 2018 3:58 pm | 62 Vizualizari

Întâmpinați o problemă sanitară? Centrala termică s-a stricat? Canalizarea este infundată?Instalator Bucuresti

Echipa noastră este pozitionată strategic în București și Ilfov pentru a reacționa foarte rapid la situațiile de urgentă ale dumneavoastră.


Instalator sanitar bucuresti, reparatii sanitare

Remedieri și montaj, desfundare: țevi, chiuvetă, robineți de apă și înlocuiri tronsoane de țevi. Schimbarea bateriilor de la chiuvetă sau cadă. Blocaje și scurgeri, Drenaj.

• Service Sisteme de Ventilație 

Instalare aer condiționat, Încărcare cu agent frigorific (freon). Revizi, curățare și igienizare. Reparații aer condiționat, identificarea și înlocuirea componentelor defecte sau uzate.

Instalator Bucuresti Centrale Termice 

Reparații și Revizii Periodice, Curătări și piese de schimb pentru centrale termice de orice marcă sau model (electrice, gaz, etc). Montaj calorifere, Instalatare Termostat Wireless.

• Reparații Instalații Electrice 

Defecțiuni tablouri electrice, siguranțe automate, impămantare, lipsă tensiune, înlocuire tablouri electrice, mașini de spălat, boilere, centrale termice, intrerupătoare, prize de alimentare.

Ne puteți apela la numărul de telefon de mai jos, iar o echipă se v-a deplasa rapid la domiciulul dvs remediind orice tip de reparație este necesară, cu factură și certificat de garanție!

+40 799 111 131 / Non-Stop

https://instalator-bucuresti-nonstop.ro/

Despre autor