Navigare


 Publicatii online


 Mergi la forum

annhelps - wiki   

Prima ta publicare

Cristi | Publicat pe dum Feb 25, 2018 3:56 pm | 56 Vizualizari

Ce este o publicatie? Pentru ce este aceasta? Aceasta zona este dedicata dvs. si utilizatorilor dvs. pentru a va permite sa scrieti articole impreuna, sa comunicati unele cunostinte sau informatii pe care doriti sa le partajati. In sectiunea de publicatii nu este vorba despre a face un subiect pentru ca alti utilizatori sa raspunda la el, ci pentru a scrie impreuna articole, de a impartasii continutul care pune la un loc cunostintele tuturor: tutoriale, articole, stiri, retete etc. Acest tip de continut este o alternativa a subiectelor de pe forum. Este optimizat pentru telefoanele mobile. Cum poate fi folosit acest serviciu? Depinde de dvs. si de nevoile dvs. !

Modificarea permisiunilor pentru publicatii

Permisiunile publicatiilor pot fi modificate pentru a defini ce utilizatori, membri sau grupuri pot publica, modifica, modera sau citi conținutul respectiv. Pentru a face acest lucru, trebuie să cautati rubrica "Publicatii" din tab-ul "Module" aflat in panoul de administrare.

Cum moderati publicatiile?

Fiecare publicatie noua trebuie moderata de cineva inainte de a fi publicata, publicatia neputand fi accesata pana cand nu este aprobata.

Fiecare actualizare a unei publicatii va trebui moderata inainte ca cineva sa o poata accesa. Noua actualizare a publicatiei fiind vizibila in momentul in care cineva aproba modificarea in cauza..

Cum sa accesati secțiunea de publicatii?

Pentru a accesa aceasta rubrica trebuie sa faceti click pe link-ul "Publicatii" din meniu. Sectiunea de publicatii are un design modern, minimalist si ergonomic, care este total independent de rezumatul forumului. Scopul sau este de a fi 100% compatibil cu paginile mobile si proiectul AMP.

Ce este proiectul AMP?

Proiectul "Accelerated Mobiles Pages" (sau AMP) este o initiativa open source, sustinuta de mai multe motoare de cautare, printre care si Google. Aceasta permite editorilor sa creeze cu usurinta continut si sa il incarce imediat peste tot. Daca doriti sa aflati mai multe despre AMP: www.ampproject.org.

Ca rezultat, paginile compatibile cu AMP se incarca mult mai bine si au o optimizare SEO mult mai buna.

Despre autor